metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.12.2018 13:57

Ale kamery zapewne działają bez zarzutu.
Złodzieje!

31

X2 ~X2 (Gość)12.12.2018 11:54

Ja żadnym urządzeniom nie ufam dojeżdżam do torów i zatrzymuję sie. Miałam już dwa podobne zdarzenia jeżdżąc po kraju w jednym przypadku ani świateł czerwonych ani rogatki się nie opuściły. Drugi przypadek to jadący pociąg i kiedy już znika rogatki się opuszczają i światła świecą a pociąg dawno przejechał. Dlatego wolę się upewnić i dopiero jadę dalej

80

gość ~gość (Gość)12.12.2018 11:40

Ludzie nauczcie sie ze tory sa dla pociagow , droga dla samochodow a chodnik dla pieszych, 3000ton nie bedzie sie specjalnie zatrzymywalo dla samochodu takie sa przepisy, jak jest uszkodony przejzd pociag zwalnia do 20, jak sie przechodzi przez jezdzie tez trzeba spojerzec lewa,prawa,lewa nawet jak sa swiatla, tak samo na przejezdzie kolejowo-drogowym

162

jj ~jj (Gość)12.12.2018 11:16

Elektronika nie zawodzi ale tak to jest jak inwestuje się w jakiś tani badziew zamiast porządnego sprzętu.

43

Towarowy. ~Towarowy. (Gość)12.12.2018 10:56

Ja miałem takie same zdarzenie w tym miejscu jadąc na rowerze w trakcie dnia latem, ale niestety zdarzenia nie nagrałem na kamerę, także kierowcy i piesi - PROSZĘ TAM UWAŻAĆ!
To tylko elektronika i niestety czasami zawodna jak widać.....

90

wiki ~wiki (Gość)12.12.2018 10:53

Wniosek? Lepiej ZAWSZE zatrzymać się przed przejazdem. Stracimy 5-10 sekund, a nie życie. Opłaca się? Myślę, że tak;)

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat